Hlavní menu > Diskusní fórum > Vaše dotazy > Co všechno lze odšťavnit? > Má vliv pořadí surovin na kvalitu štávy?

Má vliv pořadí surovin na kvalitu štávy?

  1. Avatar
    Alena Šmídová (0 příspěvků) Čtvrtek 22.06.2017 14:20:02

    Má vliv pořadí surovin na kvalitu štávy? Můžu během jednoho odšťavňování kombinovat tvrdé i měkké suroviny? Třeba mrkev, rybíz, jablka atd?

Řadit podle:
 
  1. Avatar
    Olga olga (1 příspěvek) Čtvrtek 13.06.2019 22:26:53

    Já to dělám tak, že prokládám tvrdé a měkké suroviny. Pokud mám špenát, salát nebo něco podobného, zase prokládám z tvrdšími surovinami. Suroviny se lépe zpracují a "nehuntuje" se tak odšťavňovač.

  2. Avatar
    Jana (1 příspěvek) Pondělí 26.06.2017 09:22:37

    Já vždycky začínám měkčíma a dužinatějšíma surovinama, aby se odšťavňovač "zahřál" a neměl šok, když mu tam hodím např. tvrdou řepu ;-)

Vložit nový příspěvek

Váš e-mail nebude nikde publikován. Povinné položky jsou označené *.



Čísla na obrázku: